ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντικαπνιστικός Νόμος, Αστυνομία, Κάπνισμα, Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρέμβαση, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τις φήμες που θέλουν το υπουργείο Υγείας να δίνει… bonus της τάξεως του 20% επί των προστίμων που θα κόβει η ΕΛ.ΑΣ.
«Ουδέποτε η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός που εκτελεί με αυταπάρνηση τα καθήκοντά της/του, χωρίς μέσα από την Πολιτεία και με εκατοντάδες νεκρούς, ζήτησε ποσοστά από πάρεργα», ξεκαθαρίζει ο Γρηγόρης Γερακαράκος.
«Τις τελευταίες ημέρες, ακούω και διαβάζω για ποσοστά και bonus επί των προστίμων που θα βεβαιώνονται από τους αστυνομικούς με βάση το πλαίσιο που θα προκύψει από τον νέο αντικαπνιστικό νόμο.
»Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι ουδέποτε η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός που εκτελεί με αυταπάρνηση τα καθήκοντά της/του, χωρίς μέσα από την Πολιτεία και με εκατοντάδες νεκρούς, ζήτησε ποσοστά από πάρεργα.
»Αντιθέτως, ζητάει να μην χρησιμοποιείται από την κεντρική εξουσία για τις πολιτικές που αδυνατεί να εφαρμόσει η ίδια και βάζει εμάς, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (βλέπε πλειστηριασμούς κ.λπ.), απέναντι από τους πολίτες.
»Η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός ζητάει από την Ελληνική κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να νομοθετήσουν ένα μισθολόγιο με βάση τις αποφάσεις του ΣτΕ, ζητάει την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός της/του και την ενίσχυσή της/του με τα στοιχειώδη υλικοτεχνικά μέσα.
»Η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός δεν επαιτεί, θέλει να ζήσει με αξιοπρέπεια και το κράτος να τον εφοδιάζει με τα απαραίτητα για να κάνει σωστά τη δουλειά της/του».























































