ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
















































Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι έρχονται με λεωφορεία στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ
Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός - Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει
Τέλος τα εικονικά τιμολόγια - Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ
Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου η μετακίνηση, με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, συνολικά 795 αιτούντων άσυλο, αρχικά από τη Λέσβο στην Ελευσίνα κι από εκεί σε ξενοδοχεία, σε 30 σημεία της χώρας.
Την Παρασκευή με το πρώτο αρματαγωγό που έφυγε στις 9 το βράδυ μετακινήθηκαν 415 άτομα, τα οποία και έφθασαν στο λιμάνι της Ελευσίνας νωρίς το Σάββατο απόγευμα.
Σήμερα, με 380 επιβαίνοντες αιτούντες άσυλο αναχώρησε με την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο αρματαγωγό.
Στο μεταξύ, άλλοι 58 αιτούντες άσυλο αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο, Κυριακή, το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.
Τέλος, έχει προγραμματισθεί η μετακίνηση άλλων 115 αιτούντων άσυλο προς Πειραιά με το πλοίο της γραμμής το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.





















































