ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου ανησυχεί για συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων (βίντεο)

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου ανησυχεί για συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για την τραγική κατάσταση των νησιών του Βορείου Αιγαίου λόγω των συνεχώς αυξανόμενων προσφυγικών ροών μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή One Direct Weekend ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

«Φτάνουμε στα όρια του πληθυσμού», δήλωσε ο Περιφερειάρχης και εξήγησε πως μόνο στη Μόρια κατοικούν περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

Στην κατάσταση αυτή αντιδρούν οι κάτοικοι των νησιών με τις κινητοποιήσεις να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Μουτζούρης εξέφρασε το φόβο του για ακραία φαινόμενα, όπως η σύγκρουση μεταξύ προσφύγων και κατοίκων.

«Τα πράγματα δε θα εξελιχθούν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όσες προσπάθειες αποσυμφόρησης και ισοκατανομής γίνουν και όσα μέτρα και αν ληφθούν, είναι «δώρον άδωρον», εξαιτίας των αυξανόμενων ροών.

Δείτε τι ειπώθηκε στο One:

Το Samos24 μεταδίδει ότι σε δελτίο Τύπου του, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, αναφέρει πως βρίσκεται σε διαρκή επαφή και ταύτιση απόψεων με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την εξεύρεση με τη λήψη δραστικών μέτρων βιώσιμης και ευνοϊκής για τις νήσους λύσεως στο διαρκώς επιδεινούμενο πρόβλημα της συσσωρεύσεως και μακροχρόνιας παραμονής των μεταναστών, οι οποίοι ήδη έχουν υπερβεί τις 32.000.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Χίος: 51χρονος έσφαξε τον 31χρονο ανιψιό του

Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr