ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επεισόδια σημειώθηκαν, χθες Κυριακή το βράδυ, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο, μεταξύ Αφγανών και Αράβων αιτούντων άσυλο.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν με πετροπόλεμο μεταξύ αντιπάλων εθνικών ομάδων και σύντομα εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις σώμα με σώμα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός με ελαφρύ τραύμα το χέρι.
Επίσης εντοπίσθηκε και εστία φωτιάς η οποία και άμεσα σβήστηκε.
Τα επεισόδια έληξαν αργά το βράδυ και για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενεργοποιήθηκε το σύνολο της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προσαχθεί τρία άτομα, ως πρωτεργάτες των όσων συνέβησαν.
Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ και σε υποδομές για 1000 άτομα διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο.























































