ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόντρες μεταξύ μοτοσυκλετιστών στη Ρόδο – λύνουν τις διαφορές τους με εμπρησμούς

Κόντρες μεταξύ μοτοσυκλετιστών στη Ρόδο – λύνουν τις διαφορές τους με εμπρησμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπρησμός, Ρόδος,

Οι Αρχές στη Ρόδο είναι αντιμέτωπες με μία πρωτοφανή υπόθεση κόντρας μεταξύ δύο ομάδων μοτοσυκλετιστών που λύνουν τις διαφορές τους με εμπρησμούς.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τρία άτομα κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η “Δημοκρατική” μέλη ενός συλλόγου μηχανών Harley, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο, απόσχισαν από άλλο σύλλογο και έκτοτε υφίστανται διαφωνίες που είχαν μάλιστα οδηγήσει πέρσι σε ξυλοδαρμό στην οδό Ορφανίδου.

Ένας πατέρας 4 παιδιών, μέλος της μιας ομάδας, συνελήφθη γιατί μετά από μαρτυρίες προέκυψε ότι ήταν οδηγός αυτοκινήτου που μετέβη στην Κολόνα και έκαψε την Harley ενός Ιταλού, που εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης το συγκεκριμένο άτομο ομολόγησε και απεκάλυψε την ταυτότητα ακόμη δύο μελών του ίδιου συλλόγου που τον συνέδραμαν.

Από τις καταθέσεις των υπολοίπων φέρεται να προέκυψε ότι εμπλοκή είχαν ακόμη δύο μέλη τα οποία δεν συνελήφθησαν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι φέρονται ακόμη να ευθύνονται και για εμπρηστική επίθεση στα γραφεία συλλόγου της Harley στα Κοσκινού.

Το βράδυ της Κυριακής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέδραμαν την Πυροσβεστική, που ανέλαβε την προανάκριση και φύλαξαν πιθανούς στόχους των «Χαρλεάδων» φοβούμενοι αντίποινα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο σύλλογοι λειτουργούν νομίμως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο λαγοκέφαλος απειλεί τις ελληνικές θάλασσες – Οι ψαράδες της Ρόδου στην πρώτη γραμμή της μάχης

Ρόδος: Έσφαξε τον φίλο του και συγκάτοικό του στις Καλυθιές

Ρόδος: 49χρονος βίαζε την 33χρονη νύφη του και την απειλούσε ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών της

Ρόδος: Πέθανε αιφνίδια 24χρονη – Διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση

Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr