ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις πλατείες στις παραλίες… Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει… επικίνδυνα και τον κόσμο να είναι κλεισμένος στα σπίτια του τον τελευταίο ενάμιση μήνα λόγω κορωνοϊού, θεωρείται δεδομένο ότι οι παραλίες θα γεμίσουν.
Γι αυτό το λόγο εκπονήθηκε επιχειρησιακό σχέδιο από την ΕΛ.ΑΣ. που θα τεθεί σε ισχύ το προσεχές Σαββατοκύριακο (9-10/5).
Σε όλο παραλιακό μέτωπο της Αττικής θα αναπτυχθούν περιπολικά και με τα γνωστά πλέον ηχητικά μηνύματα οι αστυνομικοί θα προτρέπουν τον κόσμο να τηρεί τις αποστάσεις, τις εντολές των ειδικών και τους ατομικούς κανόνες υγιεινής.
Το σχέδιο προβλέπει και αυστηρή επιτήρηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι προορισμοί των οποίων είναι παραλιακοί.
Όσοι εισέρχονται στα ΜΜΜ είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.
Χθες, για τον ίδιο λόγο κόπηκαν 26 πρόστιμα των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.























































