ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Μητέρα και βρέφος 6 μηνών νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Θεσσαλονίκη: Μητέρα και βρέφος 6 μηνών νοσηλεύονται με κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχεδόν καθημερινή είναι πλέον η επιβάρυνση της επιδημιολογικής εικόνας στη Θεσσαλονίκη, σ’ ότι αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της πόλης, νοσηλεύεται από τις αρχές της εβδομάδας βρέφος 6 μηνών μαζί με τη μητέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το βρέφος, όσο και η μητέρα δεν αντιμετωπίζουν βαριά συμπτώματα και νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό στα νοσοκομεία της πόλης που καταδεικνύει την καθημερινή επιβάρυνση και πίεση που ασκείται στο ΕΣΥ, πίεση η οποία γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική.

Είναι δε χαρακτηριστικό, πως σύμφωνα με τη σημερινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 589 νέα κρούσματα, αριθμός μεγαλύτερος από τις νέες μολύνσεις που καταγράφηκαν σε ολόκληρη την Αττική η οποία μετρά σήμερα 554 κρούσματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr