ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου για καλύτερη προστασία από την μετάλλαξη Όμικρον η καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής στο ΕΚΠΑ Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είτε νοσήσουμε είτε εμβολιαστούμε, εκπαιδεύεται καλύτερα και φτιάχνει αντισώματα για να αντιμετωπίζει καλύτερα τις μεταλλάξεις.
Σε αντίστοιχη δήλωση προχώρησε νωρίτερα και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλμπέρτος Μπούρλας.
Ο CEO της Pfizer εξήγησε ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού μπορεί να «ξεφεύγει» από την προστασία που παρέχουν τα αντισώματα, έπειτα από τον εμβολιασμό με το σκεύασμα που ανέπτυξε η εταιρεία μαζί με τη BioNTech.
Ο Άλμπερτ Μπουρλάς τόνισε μιλώντας στο CNBC, ότι περιμένει περισσότερα επιστημονικά δεδομένα από κλινικές δοκιμές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως θα απαιτούνται πρόσθετες δόσεις του εμβολίου και σε ποιο χρονικό διάστημα.























































