Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

1.700 κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε τέσσερις ημέρες

1.700 κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε τέσσερις ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ εργαζομένων στην Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες, μια διάδοση που ακολουθεί την εκθετική αύξηση που προκαλεί η μετάλλαξη Όμικρον στη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, 1.700 κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες στις τάξεις της Αστυνομίας.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία εντοπίζεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με αποτέλεσμα να παρατηρούνται απουσίες στο σώμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε πως σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε περισσότερα από 50.000 κρούσματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων σχεδόν 20.000 αφορούσαν στην Αττική.

Οι εντολές της ηγεσίας της Αστυνομίας

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι εντολές που έχουν δοθεί είναι τηλεργασία για όσους εργάζονται στην γραμματεία της Αστυνομίας και τροποποιήσεις στις υπηρεσίες των αστυνομικών.

Έτσι, θα επιλέγονται σταθερά ζευγάρια τόσο στα περιπολικά, όσο και στις μηχανές προκειμένου να περιορίζεται η επαφή αστυνομικών και να μπορεί να περιοριστεί η διάδοση σε περίπτωση διάγνωσης κρούσματος.

Τέλος, προκρίνεται η επιλογή να χωριστούν οι βάρδιες στην Αστυνομία σταθερά σε πρωινούς και απογευματινούς, ώστε να αποφεύγεται η επαφή όλων των εργαζομένων του σώματος με πιθανά κρούσματα και να μπορεί να γίνει πιο εύκολα η απομόνωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr