ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα η οποία και εκκενώθηκε.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν φθορές στο ξενοδοχείο, η επιχείρηση εκκένωσης όμως διεξήχθη αποτελεσματικά, με τον κόσμο να απομακρύνεται από το σημείο να μην σημειώνονται τραυματισμοί.
Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα και προσωπικό από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου ενώ σπεύδουν ενισχύσεις από Ναύπλιο και Άργος.
Στην πυρκαγιά έχει σπεύσει και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για να παράσχουν όποια βοήθεια χρειαστεί.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακιά στο Κρανίδι Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 4, 2022























































