ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Χριστούγεννα,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις μεσημεριανές ώρες των Χριστουγέννων, οι οποίες ήταν έως και 7 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο της περιόδου 2010-2020, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές πλησίασε και τοπικά στην Κρήτη ξεπέρασε τους 20 βαθμούς.
Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Παλαιοχώρα Χανίων (20,1), Μακροχώρι Βέροιας (20,1), πόλη Βέροιας (19,9), Δίον Πιερίας (19,9), Πετροκεφάλι Μοιρών (19,9), Καλαμάτα (19,8), Μοσχάτο (19,8) και Σπάρτη (19,8 βαθμοί).























































