ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια της χώρας, καθώς κρίθηκε παράνομη η τετράωρη στάση εργασίας (09.00 – 13.00) των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η στάση εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚΕ) είχε σκοπό την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης. Με ανακοίνωση τους, οι ελεγκτές κάνουν λόγο για διαρκή μείωση του προσωπικού, αυξανόμενη κόπωση του εναπομείναντος, καθώς και έλλειψη, έως τώρα, επενδύσεων, που θα συνέβαλαν στην ανανέωση των συστημάτων αεροναυτιλίας.
“Και η επίπτωση όπως υποστηρίζουν, θα είναι η δραματική αύξηση των καθυστερήσεων των πτήσεων, με εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας αλλά και στο κόστος των αεροπορικών εταιρειών, που επιβαρύνονται με 80 ευρώ περίπου, ανά λεπτό καθυστέρησης της κάθε πτήσης”.
Εντωμεταξύ, προσφυγή κατά της Ένωσης κατέθεσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.























































