ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εκτροχιασμός Τρένου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τρένο,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας με το αίτημα να βγει στο φως όλη η αλήθεια για την τραγωδία των Τεμπών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ζητούν απαντήσεις.
»Η μόνη απάντηση που πήραν από την κυβέρνηση ήταν προπηλακισμοί και δακρυγόνα», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, διαμηνύοντας ότι «όσο όμως προσπαθούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις, δεν θα μπορέσουν να προσπεράσουν με τη χρήση βίας την ανάγκη του κόσμου να μάθει το “γιατί” χάθηκαν τόσες ζωές».
«Η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα νικήσουν την καταστολή και τη συγκάλυψη για την τραγωδία», καταλήγει.























































