Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυστύχημα Τέμπη: «Βρήκαν ανθρώπινα μέλη στον χώρο του κυλικείου»

Δυστύχημα Τέμπη: «Βρήκαν ανθρώπινα μέλη στον χώρο του κυλικείου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έξι μήνες μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, το δυστύχημα στα Τέμπη, οι ειδικοί συνεχίζουν να ψάχνουν τους λόγους για τους οποίους συντελέστηκε αυτό το έγκλημα.

Ο ποινικολόγος Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει κάποιες από τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στα μοιραία τρένα, μίλησε για νέα ευρήματα που έχουν έρθει στο φως, τα οποία είναι ιδιαιτέρως ανατριχιαστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, ο Όθωνας Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε πως στο χώρο του κυλικείου της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62, έχουν βρεθεί ανθρώπινα μέλη, τα οποία ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Τα όσα περιγράφει είναι γροθιά στο στομάχι.

Αρχικά, ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε για την έρευνα, λέγοντας πως «μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τον χώρο που είναι αποθηκευμένα σε μια περιοχή κοντά στη Λάρισα, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη της επιβατικής αμαξοστοιχίας αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα».

«Κατά την επίσκεψή τους στο χώρο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος.

»Βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στον χώρο του κυλικείου», είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος για τα ανατριχιαστικά ευρήματά του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή που χάνεται, να γίνει μία περισυλλογή των μελών του σώματος οποιουδήποτε θύματος.

»Έξι ολόκληρους μήνες διατυπώνεται ακόμη από τους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν τη σχετική ανακάλυψη, η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται σε σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια, ειδικά από τα πρώτα και το κυλικείο, που ήταν στην πραγματικότητα ο τάφος για τα περισσότερα θύματα.

»Αυτό έγινε τον Αύγουστο. Έχει ανασυρθεί από την αρμόδια έρευνα το εύρημα, έχει ταυτοποιηθεί και σε ποιο θύμα ανήκει.

»Δεν ανήκει σε Έλληνα επιβάτη. Είναι σε καταγεγραμμένο επιβάτη του τρένου, ο οποίος δεν είναι ημεδαπός».

«Έχει καταγγελθεί απ’ όλες τις οικογένειες των συγγενών, σε τρεις ημέρες μέσα είχε καθαριστεί ο χώρος τέλεσης κακουργηματικής πράξης, είχε τσιμεντωθεί το έδαφος, είχε πέσει χαλίκι σε άλλα σημεία, είχαν ανασυρθεί όλα τα ευρήματα από τον γύρο χώρο, επικρατούσε απόλυτη καθαριότητα.

»Αλλά με τον τρόπο αυτό, καταστράφηκε ένας τόπος εγκλήματος και παρακολλήθηκε η έρευνα, η οποία θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε πολύ περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα», κατέληξε ο ποινικολόγος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr