Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος νικητής – Μόλις με 3 ευρώ κέρδισε 7.116.585 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος νικητής – Μόλις με 3 ευρώ κέρδισε 7.116.585 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμαλιάδα, Βίντεο, ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Ποδαρικό με κέρδη πολλών εκατομμυρίων έκανε ο Δεκέμβριος για τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε το τζακ ποτ της χθεσινής κλήρωσης. Ο τυχερός παίκτης, που ήταν ο μοναδικός μεγάλος νικητής στη χθεσινή κλήρωση, κέρδισε 7.116.585,95 ευρώ.

Στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα, όπου παίχθηκε το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ, από το πρωί το κλίμα είναι πανηγυρικό. «Γιορτάζουμε τη μεγάλη επιτυχία του συμπολίτη μας, σαν να κερδίσαμε εμείς το ΤΖΟΚΕΡ. Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας, από χθες το βράδυ, που ενημερωθήκαμε ότι ένας από τους πελάτες μας έγινε εκατομμυριούχος. Και να φανταστείτε ότι το δελτίο του, στο οποίο συμπλήρωσε αριθμούς της επιλογής του, κόστισε μόλις 3 ευρώ. Είχε εξαιρετική έμπνευση!», τονίζει η Παναγιώτα Λουρίδα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην Πλ. Λαζαράκη 3.

Talk of the town ο νικητής του ΤΖΟΚΕΡ

Από το πρωί, όλοι στην Αμαλιάδα μιλάνε για τον μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ, σύμφωνα με την κυρία Λουρίδα. «Από την ώρα που ανοίξαμε, όποιος μπαίνει στο κατάστημά μας, το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι για τον νικητή του ΤΖΟΚΕΡ. Δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά. Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες για εμάς στο δίκτυο του ΟΠΑΠ, γιατί πιστεύουμε στην τύχη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ:

Κατάστημα ΟΠΑΠ με ιστορία 40 ετών και μεγάλες επιτυχίες

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της Παναγιώτας Λουρίδα, που έχει ιστορία 40 ετών, έχει αναδείξει και άλλους νικητές στο παρελθόν. «Η τύχη δεν μας ξεχνά εδώ στην Ηλεία. Και άλλοι πελάτες μας έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε διάφορα παιχνίδια. Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας ήταν πέρυσι, που ένας πελάτης μας κέρδισε 200.000 ευρώ στα «Σμαραγδένια Εφτάρια» του ΣΚΡΑΤΣ», σημειώνει η κα Λουρίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment – Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της Allwyn

Tο allwyn.gr είναι εδώ – Ένας διαδικτυακός κόμβος διασκέδασης στη νέα εποχή της Allwyn

Allwyn: Η νέα εποχή του ΟΠΑΠ – Νέο brand, περισσότερη διασκέδαση και σύγχρονες εμπειρίες ψυχαγωγίας για τους πελάτες

Έτσι θα είναι τα καταστήματα ΟΠΑΠ στην εποχή της Allwyn – Στο επίκεντρο η μοντέρνα αισθητική και οι εξελιγμένες εμπειρίες για τους πελάτες

Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στη Θεσσαλονίκη με το esports Road Tournament της Allwyn – Έπαθλο του τουρνουά ένα ταξίδι στο McLaren Technology Center στο Λονδίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr