ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΕΗ: Χαμηλότερο το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος τον Φεβρουάριο

ΔΕΗ: Χαμηλότερο το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος τον Φεβρουάριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα,

Χαμηλότερες χρεώσεις για το «πράσινο» τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος του Φεβρουαρίου σε σχέση με τον Ιανουάριο ανακοίνωσε την Πέμπτη 1/2 η ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα η τελική τιμή για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα είναι 12,8 σεντς ανά κιλοβατώρα (από 13,635 σεντς τον Ιανουάριο) ενώ για υψηλότερη κατανάλωση η τιμή διαμορφώνεται στα 13,76 σεντς (από 14,595).

Το νυχτερινό τιμολόγιο είναι 10,32 σεντς (από 11,155 τον Ιανουάριο).

Εντός της ημέρας αναμένονται τα τιμολόγια από το σύνολο των προμηθευτών, τα οποία θα δημοσιευτούν συγκεντρωτικά στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο: Σε στέγαση, μεταφορές και εστίαση οι μεγαλύτερες αυξήσεις

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr