ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Νομική Σχολή Αθηνών, Πανεπιστήμια, Φοιτητές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η συνέλευση των καθηγητών της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ «εξ αιτίας της αδυναμίας διενέργειας εξετάσεων λόγω της συνεχιζόμενης κατάληψης της Σχολής, η εξεταστική περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου έλαβε τέλος», όπως αναφέρεται στην ενημέρωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τους φοιτητές του Τμήματος.
Σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου γνωστοποιείται προς τους φοιτητές ότι θα αρχίσει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ενώ εφόσον συνεχιστεί η κατάληψη και την επόμενη εβδομάδα, τα μαθήματα από τις 26/2 και μετά θα διεξάγονται διαδικτυακά για όσο χρόνο παραμένει κλειστή η Σχολή.
Ειδική μέριμνα για την εξέταση κάποιων μαθημάτων μετά το τέλος της κατάληψης λαμβάνεται μόνο για τις περιπτώσεις φοιτητών που είναι κοντά στη λήψη του πτυχίου τους.
Συγκεκριμένα, μόλις ανοίξει η Σχολή, θα δοθεί η δυνατότητα σε φοιτητές που δεν εξετάστηκαν, λόγω κατάληψης, σε κάποια από τα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής που διενεργήθηκε μετά τις 22 Ιανουαρίου, να το πράξουν διά ζώσης στα μαθήματα αυτά.
Επίσης, μόλις ανοίξει η Σχολή, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους φοιτητές χρωστούν μέχρι και τρία μαθήματα για να λάβουν το πτυχίο τους (πλέον αυτών που δεν κατάφεραν ενδεχομένως να δώσουν στην εμβόλιμη εξεταστική), να εξεταστούν σε αυτά τα μαθήματα με φυσική παρουσία στη Σχολή.























































