ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, κοντά στα Αχλιά του δήμου Ιεράπετρας του νομού Λασιθίου, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί και να βοηθούν την επέκτασή της.
Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ από αέρος πραγματοποιούνται συνεχείς ρίψεις από δύο ελικόπτερο.
Οι κάτοικοι, αλλά και οι τουρίστες που διαμένουν σε καταλύματα πέντε περιοχών κλήθηκαν μέσω του 112 να απομακρυνθούν προς την Ιεράπετρα.
Πρόκειται για τα Αχλιά, τα Φέρμα, την Αγία Φωτιά, τη Γαλήνη και Κουτσουνάρι.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται οι οικισμοί και η εκκένωσή τους γίνεται για προληπτικούς λόγους.
Η επιχειρησιακή δύναμη της πυροσβεστικής αριθμεί 36 πυροσβέστες, 12 οχήματα, δύο ομάδες της ΕΜΟΔΕ και δύο ελικόπτερα, ενώ ο δήμος Ιεράπετρας συνδράμει με υδροφόρες.























































