Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό!

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οργασμός,

Να αναπροσδιορίσουν όσα… νόμιζαν ότι ξέρουν για το σεξ αναγκάζει τους άνδρες μία νέα έρευνα με ιδιαίτερα «αντισυμβατικά» αποτελέσματα.

Γιατί είμαστε σίγουροι πως (εκτός αν το έχετε συζητήσει μαζί της ή το δοκιμάσει) δεν γνωρίζετε πώς θα οδηγήσετε τη σύντροφό σας στην απόλυτη κορύφωση.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με έρευνα της Σχολής Υγείας του πανεπιστημίου Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία επιβεβαιώνει το σεξουαλικό «χάσμα» (τουλάχιστον όσον αφορά στις απαντήσεις) μεταξύ ανδρών και γυναικών, η καλύτερη μέθοδος που οδηγεί στον οργασμό είναι το… πρωκτικό σεξ!

Επιστήμονες ανέλυσαν τη σεξουαλική συμπεριφορά 5.865 εθελοντών ηλικίας από 14 μέχρι 94 ετών, με το 31% των γυναικών να παραδέχεται ότι κάνει πρωκτικό σεξ και το 94% αυτών να αποκαλύπτει ότι φτάνει σε οργασμό με αυτόν τον τρόπο.

Ο δεύτερος, πάντως, (που σίγουρα θα είχατε για πρώτο) δημοφιλής… δρόμος για τον οργασμό είναι η κολπική συνουσία, ενώ τρίτος το στοματικό σεξ.

Μην χαίρεστε και μην επαναπαύεστε ωστόσο (εσείς οι άνδρες), καθώς, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, το «μυστικό» για τον «απόλυτο και αξέχαστο οργασμό» είναι η… ποικιλία!

«Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό όταν συμμετέχουν σε μια ποικιλία σεξουαλικών πράξεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το στοματικό σεξ και η σεξουαλική επαφή», καθιστούν σαφές οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

Και για να σας τη… χαλάσουμε ακόμα περισσότερο, το 85% των ανδρών που συμμετείχε στην έρευνα υποστήριξε ότι κατά την τελευταία σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό τους, την έφεραν σε οργασμό, ωστόσο όταν το ανάλογο ερώτημα τέθηκε στις συντρόφους τους, μόνο το 64% συμφώνησε μαζί τους…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες έχουν τον πιο δυνατό οργασμό – Τι έδειξε έρευνα

Έχει 100 οργασμούς και πάνω από 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα (βίντεο)

29χρονος Βρετανός τυφλώθηκε μετά από οργασμό

Αποκαλύψεις για Χίτλερ: Έρχονταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας!

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr