ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας γκρεμίζει το κτίριο του Badminton στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Η αιτία της αναβολής παραμένει ασαφής.
Την Παρασκευή είχε διαρρεύσει πως καθυστερεί η κατάθεσή του εξ αιτίας του επικείμενου Eurogroup της Δευτέρας, καθώς έπρεπε να πλαισιωθεί με μια έκθεση κοστολόγησης. Πάντως,την ίδια ώρα, η κυβέρνηση επεσήμανε ότι το δημοσιονομικό κόστος θα είναι μηδενικό.
Την Παρασκευή, κυκλοφόρησε η πληροφορία πως το επίμαχο νομοσχέδιο δεν κατατέθηκε χθες επειδή αρρώστησε αιφνιδίως ένας νομικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το πότε θα κατατεθεί.























































