Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί έστησαν τη γιάφκα των καναλαρχών για τον ανένδοτο στην κυβέρνηση

Αυτοί έστησαν τη γιάφκα των καναλαρχών για τον ανένδοτο στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει μάχες να κρατήσει τη χώρα όρθια, οι εκπρόσωποι των καναλαρχών όπως πρώτο το Newsbomb.gr αποκάλυψε στήνουν «συντονιστικό γραφείο» κατά της κυβέρνησης με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Πριν λίγες μέρες είχε αποκαλυφθεί η συγκρότηση «Συντονιστικού Γραφείου» αποσταθεροποίησης και υπονόμευσης της κυβέρνησης από καναλάρχες και βαρόνους των μίντια, ώστε να αποκρουστεί η προκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, ο έλεγχος των θαλασσοδανείων τους και η πληρωμή των οφειλομένων απ’ τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014, που τους είχε χαρίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Είχαμε επίσης αναφερθεί στα (γνωστά…) μέσα που αποφάσισαν για να αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, ότι η παραπάνω απόφαση ελήφθη σε «γιάφκα» των καναλαρχών σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη Βουλή και έγινε μάλιστα και η πρώτη συνάντηση όπου τέθηκαν επί τάπητος οι λεπτομέρειες των επιθέσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν οι μεγαλοεκδότες το προσεχές διάστημα.

Εκεί συναντήθηκαν εκπρόσωποι καναλαρχών, βαρόνων και συγκροτημάτων.

Ποιοι συναντήθηκαν;

Στο σύνολο έξι. Τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι μεγάλων μέσων ενημέρωσης και δυο πολιτικοί, νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί (που έτυχε να περάσουν και από το ίδιο υπουργείο), ένας από τη ΝΔ και ένας από το ΠΑΣΟΚ.

Οι εν λόγω βουλευτές είναι αυτό που λέμε «τηλεοπτικοί αστέρες» με ιδιαίτερη έφεση στις δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους και με αγαστές σχέσεις με την τρόικα. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους υπήρξαν «αγαπημένοι» υπουργοί των… τροικανών και των τεχνικών κλιμακίων που επισκέπτονταν τη χώρα μας. Τα ονόματά τους είναι βεβαίως γνωστά στο Newsbomb, καθώς και το περιεχόμενο της συνάντησης και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.

Και μετά από πολύωρη συζήτηση κατέληξαν στην επίθεση κατά της κυβέρνησης, με συντονισμό απ’ το «Γραφείο», στο οποίο συμμετέχουν και μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι περνούν τη γραμμή των «αφεντικών».

Κατά τις πληροφορίες μας, το «Συντονιστικό Γραφείο» βρίσκεται σε διαρκή επαφή με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γνωστό νομικό, ενώ σε πολιτικό επίπεδο με στέλεχος της Ν.Δ. το οποίο έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή φρόντισε με δημόσια παρέμβασή του να… στηρίξει τους καναλάρχες, που έτσι κι αλλιώς τον φιλοξενούν σχεδόν καθημερινά στα κανάλια και ραδιόφωνά τους!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο με … άρωμα «Σασμού»

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr