ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αν έχει μόνο μια ευκαιρία στη ζωή σου φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου. Αυτή την συνταγή ακολούθησε η αγνώστων λοιπών στοιχείων Αλβανίδα, που θέλησε να ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση κάνοντας το… μπάμ.
Το οποίο βεβαίως και επέτυχε στο μέγιστο δυνατό βαθμό, εκμεταλλευόμενη τα προφανή όπλα της. Και αφαιρώντας τα απαραίτητα κουμπιά τα οποία εμφανώς θα την δυσκόλευαν στο δημοσιογραφικό «λειτούργημα».
Όπως και να έχει, η ευειδής και πλουσίων προσόντων 21χρονη νεαρά είναι σίγουρο ότι κατάφερε να κάνει εντύπωση. Και όπως μαθαίνουμε πήρε την δουλειά επάξια. Τώρα αν κανείς μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις, αυτό είναι άλλο θέμα (και μάλλον ήσσονος σημασίας).























































