ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακέφαλο παραμένει το ειδησεογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1 μετά την ξαφνική αποχώρηση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Βασίλη Πελέκη.
Ο δημοσιογράφος υπέβαλε ξαφνικά την παραίτησή του στη διοίκηση του σταθμού επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Στη θέση αυτή βρισκόταν τρία χρόνια περίπου, αντικαθιστώντας τον Στρατή Λιαρέλη που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης ΑΝΤ1.
Η παραίτηση του έγινε δεκτή αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα στον ενημερωτικό τομέα και τώρα τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να δουν ποιος θα αναλάβει το τιμόνι του σε μία ιδιαίτερα έντονη ειδησεογραφική περίοδο.























































