ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πλήρη δρομολόγηση του νομοσχεδιού για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες προχωρά δυναμικά από το νέο έτος η κυβέρνηση.
Σε δύο μήνες θα προκύψει νέος φορέας που θα διαχειριστεί το θέμα της διανομής των αδειών σε κανάλια και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει είτε με το ΕΣΡ, το οποίο θα αλλαχθεί πλήρως, είτε με τη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου φορέα. Οι σχετικές διαδικασίες θα αρχίσουν να τρέχουν αμέσως μετά τις γιορτές με στόχο μέχρι το Πάσχα να έχουν μοιραστεί οι άδειες και να έχει αλλάξει σημαντικά το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Η εκλογή του νέου προεδρείου του ΕΣΡ (ή του νέου φορέα) θα προκύψει από επιτροπή της βουλής.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση προχωρά την εισαγγελική διερεύνηση περιπτώσεων διαπλοκής μεταξύ ΜΜΕ και επιχειρηματιών. Όπως αποκάλυψε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στο Live News, υπάρχουν 86 φάκελοι που θα εξεταστούν σχετικά με υποθέσεις διαπλοκής μεταξύ ΜΜΕ και επιχειρηματιών.























































