ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Χατζηνικολάου, Τηλεόραση,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μη ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με τον Star ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί της Δευτέρας, στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή του για τη νέα περίοδο στον Real FM.
Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος, είπε ο Χατζηνικολάου απαντώντας σε ερώτημα ακροατή και πληροφόρησε ότι είχε ζητήσει από τη διεύθυνση του καναλιού το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφαν να ήταν μόνο για την εκπομπή, «Στον Ενικό», και όχι για την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων στα οποία δεν ήθελε να συνεχίσει λόγω κόπωσης. Το Star δέχτηκε την πρόταση, αλλά «πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο, για δύο μήνες;».
Γι’ αυτό «δυστυχώς δεν έχω τηλεοπτική στέγη φέτος», σχολίασε. Πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ο τηλεοπτικός Ενικός διαδικτυακός, αναφέροντας ότι του διαδίκτυο έχει μεγαλύτερη ελευθερία και αυτό, όπως είπε, του αρέσει.
harddog-sport.blogspot.gr























































