ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οπαδός του Τραμπ “έκραξε” δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στην Ουάσιγκτον

Οπαδός του Τραμπ “έκραξε” δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στην Ουάσιγκτον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το “μαζεύει” το κράξιμο όχι μόνο εγχώρια αλλά και παγκόσμια πλέον ο ΣΚΑΪ. Δημοσιογράφος του νεοφιλελέ τηλεοπτικού σταθμού δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό του Τραμπ στην Αμερική.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σώκου, όταν επέστρεφε την Τετάρτη από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής, ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε στο κινητό του και μάλιστα χαμηλόφωνα.

Όμως αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε κ. Σώκου επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ ταξιδεύεις.

Η κυρία δεν απάντησε αλλά περίμενε την δημοσιογράφο να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου θα σας μάθουμε τρόπους!».

Μια χαρά τα πάει ο ΣΚΑΪ… Παντού φίλους κάνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναμένοντας την έγκριση Τραμπ: Ουάσιγκτον και Τεχεράνη οριστικοποιούν απόρρητο πλαίσιο για εκεχειρία

Πώς Google και Chrome «προδίδουν» τις θέσεις των Αμερικανών στρατιωτών στους αντιπάλους τους

Νέο πλήγμα των ΗΠΑ στο νότιο Ιράν – Αντίποινα της Τεχεράνης εναντίον αεροπορικής βάσης στο Κουβέιτ

Πιτ Χέγκσεθ: Η οικονομία του Ιράν πλήττεται καίρια

Τραμπ: Οι ΗΠΑ δεν είναι ακόμη ικανοποιημένες με τη συμφωνία με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr