ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζει τη λάσπη του Πρώτου Θέματος «δημοσιογραφική κριτική». Και η στοιχειώδης απάντηση στη λάσπη και στα ψέματα αποκαλείται «στοχοποίηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
«Εκτός από τη συντεχνιακή λογική υπάρχει και η τήρηση των στοιχειωδών κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας που οφείλει να περιφρουρεί η ΕΣΗΕΑ» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ..
Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της για το Πρώτο Θέμα ανέφερε πως «με στοχοποίηση συντακτών και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, επιχειρεί τώρα να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την δημοσιογραφική κριτική».
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εξέφρασε «την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις αυτές» και επισήμανε πως «και σε αυτή την περίπτωση η απόπειρα χειραγώγησης δεν θα περάσει» υπογραμμίζοντας πως για το θέμα αυτό έχουν ενημερωθεί η ΔΟΔ και η ΕΟΔ.























































