ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, η Ευγενία Μανωλίδου αποδέχτηκε την πρόταση των υπευθύνων του Mega να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του “Just the two of us”.
Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι η Ευγενία είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην εγχώρια (και απομυθοποιημένη λόγω κρίσης) σόου-μπιζ που διατηρεί κάποια “λάμψη” και επίσης ότι έχει αυτό που χρειάζεται έτσι ώστε η παρουσία της να βοηθήσει την εκπομπή.
Η κίνηση του Mega θεωρείται “δυνατή” καθώς η Ευγενία έχει καιρό να “παίξει” στο γυαλί, άρα είναι “άκαφτη”. Βεβαίως, δεν είναι μόνο αυτό, μιας και είναι γνωστό ότι η παρουσία της στα τηλεοπτικά πράγματα προκαλεί (καλώς εννοούμενη) ίντριγκα που βοηθά την τηλεθέαση στα… πάνω της.























































