ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τηλεόραση,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πλειοδότης του διαγωνισμού για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στον διαγωνισμό κατατέθηκαν συνολικά πέντε προσφορές.
Εκτός του κ. Μαρινάκη που “χτύπησε” με 22,892 εκατομ. ευρώ, συμμετείχε η Vegata με προσφορά 21 εκατομμυρίων, ο Ι. Σαββίδης με 11 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η προσφορά της εταιρείας Centric Media, ενώ υπήρξε και μια συμβολική προσφορά από την πλευρά των εργαζόμενων.
Ο σημερινός πλειοδότης γίνεται κάτοχος του 21,11% του τηλεοπτικού σταθμού Mega, των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα, του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM, του 50% της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ”, αλλά και του 41,22% του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”.
Ο αγοραστής παίρνει στην κατοχή του το ενεργητικό της επιχείρησης εκτός από τα χρέη, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση είτε να προσλάβει είτε να αποζημιώσει το υπάρχον προσωπικό.























































