ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεόραση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με… ηφαίστειο που βράζει έμοιαζε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ.
Όπως αναφέρει το thessnews.gr, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- από δημοσιογράφους σχετικά με τη κατοχύρωση της κυριότητας του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε έναν διαγωνισμό που συμμετείχε και ο ίδιος μέσω της Dimera.
Ο ίδιος άφησε αιχμές για αδιαφανείς διαδικασίες στον πλειοδοτικό διαγωνισμό και επισήμανε το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα με το ότι τα χρήματα της εγγυητικής προερχόταν από την Κύπρο αν και κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει. «Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι θα βάλει 25 εκ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει 8 εκ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα συνδιοικήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μεσω του ΔΟΛ κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του σταθμού.























































