ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τα καλά «περιέλαβε» τον ΣΚΑΪ ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας δηκτικά τα όσα προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τον σεισμό που έγινε στην Αττική.
Τα πλάνα αρχείου, ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων στα social media, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να είναι ένας από αυτούς που έψεξαν τον σταθμό, «εμπλουτίζοντας» την ορολογία των «βοθροκάναλων», με νέο όρο, αυτόν του «τρομοβοθροκάναλου».
«Αν είχε ψηφίσει και 155ος θα έδειχνε πλάνα από την έκρηξη του Βεζούβιου και της Αίτνας…..» έγραψε στο προφίλ του ο Παύλος Πολάκης.























































