ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τίτλοι τέλους για το Μega καθώς το ΕΣΡ αποφάσισε το απόγευμα της Τρίτης ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός σταθμός.
Αναλυτικότερα, με ψήφους 6-3, η Ανεξάρτητη Αρχή απέρριψε το υπόμνημα που κατέθεσε το Δ.Σ. της Τηλέτυπος (MEGA) απορρίπτοντας την αίτησή του να θεωρηθεί το κανάλι μη ενημερωτικό, ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει σήμα.
Το ΕΣΡ πλέον αναμένεται να στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με κοινοποίηση και στην Digea, η οποία και θα είναι υποχρεωμένη να διακόψει τη μετάδοση του σήματος του MEGA.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του καναλιού, οι οποίοι εδώ και ώρες βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ, προαναγγέλλουν ότι θα καταφύγουν σε προσφυγή κατά της απόφασης.
Τι αναφέρει η απόφαση του ΕΣΡ
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αναγνωρίζει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός με το διακριτικό τίτλο «MEGA CHANNEL» εμπίπτει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017 και υποχρεώνει τη λειτουργούσα αυτόν εταιρεία με την επωνυμία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» να τερματίσει τη λειτουργία του», αναφέρει το διατακτικό της απόφασης.























































