Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Η Ν.Δ. θα ήθελε πολύ να ξανακλείσει την ΕΡΤ

Παππάς: Η Ν.Δ. θα ήθελε πολύ να ξανακλείσει την ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΡΤ, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με αφορμή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την ΕΡΤ, προχώρησε σε δηλώσεις.

«Η ΝΔ είναι απολύτως προβλέψιμη. Επιτίθεται στη Δημόσια Τηλεόραση πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Είναι προφανές ότι θα ήθελε πολύ να την κλείσει εκ νέου.

Είναι, επίσης, προφανές πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι το “μαύρο” στην ΕΡΤ ήταν η αρχή του τέλους της τελευταίας της διακυβέρνησης.

Δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει ορθοποδήσει, είναι πρώτη στα μεγάλα αθλητικά και άλλα γεγονότα, πρώτη στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.

Ας καταλάβει ότι οι εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο συμπυκνώνουν για αυτή μια τεράστια πολιτική και ιδεολογική ήττα».

Νωρίτερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι «όσα συμβαίνουν πλέον στην Ε.Ρ.Τ. θα διδάσκονται στο μέλλον ως η επιτομή μιας στυγνής κομματικής προπαγάνδας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Όσα συμβαίνουν πλέον στην Ε.Ρ.Τ. θα διδάσκονται στο μέλλον ως η επιτομή μιας στιγνής κομματικής προπαγάνδας. Η Κυβέρνηση που εδώ και 6 μήνες επεξεργάζεται εν κρυπτώ ένα νέο οργανόγραμμα για τη Δημόσια Τηλεόραση, κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Να έχει απέναντί της ακόμη και τους εργαζομένους που επαναπροσέλαβε, οι οποίοι την καταγγέλλουν για πρωτοφανείς αυθαιρεσίες και ωμές παρεμβάσεις στο έργο τους.

Προφανώς δεν μας εκπλήσσει η επιλογή της να μην ζητήσει τη γνώμη κανενός, πόσο μάλλον των δημοσιογραφικών ενώσεων ή και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Είναι εξόφθαλμο εδώ και καιρό ακόμη και στους ελάχιστους εναπομείναντες τηλεθεατές της Ε.Ρ.Τ. ότι η Κυβέρνηση την αντιμετωπίζει ως βιλαέτι της Κουμουνδούρου, αδυνατώντας να κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ δημόσιας και κομματικής τηλεόρασης.

Το νέο οργανόγραμμα -το οποίο ενέκρινε πάραυτα το διορισμένο Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ.- νομιμοποιεί μάλιστα την προπαγάνδα καθώς αναθέτει σε ένα εντεταλμένο από την Κυβέρνηση σύμβουλο, τον έλεγχο ακόμη και του τμήματος των δημοσιογράφων στο οποίο εδόθη ο τίτλος Newsroom (sic).

H Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να επαναφέρει σύντομα στην Ε.Ρ.Τ. μια άγνωστη λέξη στο ΣΥΡΙΖΑ που λέγεται πολυφωνία. Μέχρι τότε ας συνεχίσει η Κυβέρνηση το μόνο που ξέρει να κάνει καλά. Να προπαγανδίζει μόνη της τον αυταρχισμό της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr