ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα γίνει τελικά η συζήτηση στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Σημειώθηκε ανατροπή στην απόφαση για αναβολή της συζήτησης των αιτήσεων που έχουν καταθέσει ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.
Όπως έγινε γνωστό, η συζήτηση θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 στην Ολομέλεια του ΣτΕ, καθώς διαβιβάστηκαν στο ΣτΕ νέα στοιχεία.
Συγκεκριμένα, το ΣτΕ αναφέρει ότι:
«Εν όψει των διαβιβασθέντων από τη διοίκηση στοιχείων και στη συνέχεια της αρχικώς χορηγηθείσης αναβολής, καθώς επίσης ότι είναι άδηλος ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης με την έκδοση σχετικών πράξεων του Ε.Σ.Ρ., εκρίθη ότι οι υποθέσεις μπορούν, τελικά, να εισαχθούν προς συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ».























































