Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά της εφημερίδας «Μακελειό» στρέφεται και η ΕΣΗΕΑ, μετά τη κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η ΕΣΗΕΑ, με σημερινή της ανακοίνωση τονίζει πως «αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας να ελεγχθούν για τυχόν παραβιάσεις του Καταστατικού και των Αρχών Δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος».

«Το Δ.Σ. τονίζει ότι οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος να εκφράζουν με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα την είδηση τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους και τις Αρχές Δεοντολογίας. Η στάση αυτή πρέπει να τους διαπνέει σε κάθε περίσταση, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για εθνικά ζητήματα», καταλήγει.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, έχει τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη” υπέρτιτλο “Τα ανδρείκελα των δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο – σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Και κάτω από τη φωτογραφία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου έγραφε “Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δύο δημοσιογράφοι του RT τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Δεν ήταν «τυχαίο» καταγγέλλει η Ρωσία

Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Πέθανε η δημοσιογράφος Βάνα Λαδά σε ηλικία 60 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γεράσιμος Γεωργουλόπουλος σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Σπύρος Κατσίμης σε ηλικία 93 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr