Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο

Πλήθος κόσμου είπε το  τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας για το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 62 ετών.

Το «παρών» έδωσαν συγγενείς, φίλοι, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και του δημοσιογραφικού κόσμου. Ανάμεσά τους, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Τέρενς Κουίκ, η Λόλα Νταϊφά, και η Κατερίνα Παπακώστα.

Συντετριμμένος ο αδελφός του, Ευγάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε μήνυμά του χθες το Facebook γνωστοποίησε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνει μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας

Το μήνυμα του Ευάγγελου Αντώναρου:

Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυό τους έχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84.

Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά. Είχαμε την τύχη εδώ στο newsit.gr να συνεργαστούμε για ένα διάστημα μαζί του. Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Οι δυο του ήλιοι όπως τους αποκαλούσε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Ο Μαυρομμάτης και η σύζυγός του υποβλήθηκαν σε τραχειοστομία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ηλίας Καλαποθαράκος

Ο Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές – Τον ανακοίνωσε η Μάγδα Τσέγκου

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Εξαιρετικά κρίσιμο 48ωρο για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγο του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr