Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος εποχής για το Mega

Τέλος εποχής για το Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανακοίνωσή του προς τους εργαζομένους του Mega, o Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού, Ηλίας Τσίγκας, γνωστοποίησε την απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντού, μετά από 19 χρόνια στο “τιμόνι” της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Στη θέση του εξελέγη ο Θάνος Ανδρεούλης.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το σταθμό που χάνει από την ανώτατη διοίκηση έναν άνθρωπο που -αν μη τι άλλο- ήξερε να κρατά τις ισορροπίες και κατά πολλούς θεωρείται αναντικατάστατος για τον τρόπο που συμβίβαζε τα αντικρουόμενα συμφέροντα των μετόχων του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Τσίγκας είχε υποβάλλει την παραίτησή του τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.

Η ανακοίνωση του Ηλία Τσίγκα:

12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τον κ. Θάνο Ανδρεούλη ως μέλος του, αναθέτοντάς του και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντού της εταιρείας.
Έχοντας πλέον των 19 ετών στη διεύθυνση της εταιρείας, παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ασκώντας καθήκοντα Συμβούλου Διοικήσεως.
Εύχομαι στον κ. Θάνο Ανδρεούλη, εκ μέρους όλων μας, κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ηλίας Τσίγκας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βασιλική οικογένεια» είναι οι Βαρδινογιάννηδες – Οι έκπτωτοι είναι «οικογένεια ανέργων»

Δημοσκόπηση MEGA: Γκρεμίστηκε στο 22,9% η ΝΔ, πτώση και το ΠΑΣΟΚ, σταθερός ο ΣΥΡΙΖΑ

Οργή ΚΚΕ κατά ΕΡΤ: Έβγαλε το σφυροδρέπανο από το λογότυπο και έβαλε … τον πυρσό της ΝΔ!

DW: Η Παλαιστινιακή Αρχή απαγόρευσε το Al Jazeera

Πέθανε ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης σε ηλικία 74 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr