ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τρίτη 23 Οκτώβρη φαίνεται πως θα μπει το οριστικό φινάλε στο μεγάλο κανάλι, καθώς το ΣτΕ έστειλε την απόφαση για το «Μαύρο στο MEGA» στο ΕΣΡ.
Την είδηση μετέδωσε τη Δευτέρα το απόγευμα στην εκπομπή «Στιγμιότυπα 24/7» από το News 24/7 και τους 88,6, ο Βασίλης Κουφόπουλος.
Ουσιαστικά το ΣτΕ απορρίπτει το αίτημα της Τηλέτυπος η οποία με σχετική προσφυγή ζητούσε να ακυρωθεί ο προηγούμενος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Τα επόμενα βήματα είναι να μεταβιβαστεί στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) με τελικό παραλήπτη την Digea, η οποία και θα κατεβάσει το σήμα.
Θα ακολουθήσει η εκδίκαση της αίτησης των τραπεζών αναφορικά με την υπαγωγή της «Τηλέτυπος ΑΕ» για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων.























































