ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνια ανακοίνωσε ο ANT1.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο «Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, “Καλημέρα Ελλάδα”, η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα».
Μάλιστα, σημειώνεται ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06.00-10.00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%.
Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.























































