ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» - «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόωρη «αυλαία» έπεσε στην ενημερωτική εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ1.
Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή σταμάτησε 10 ημέρες πριν τη λήξη της σύμβασης.
Όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης της εκπομπής «οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε στα τελευταία επεισόδια».
Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης (16/7) η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή της στο Facebook.
«Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα.
»Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού.
»Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά. Τα αγόρια μου – αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά …δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας.
»Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε …
»Υ.Γ. Ματίνα, Χαρά σας ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή! Θα ανταποδώσουμε…».























































