ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Ελευθερία Τύπου, Πράκτορες, Πρίγκιπας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σαούντ αλ Καχτάνι, άλλοτε κορυφαίος σύμβουλος του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν είναι μεταξύ αυτών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη το 2018.
Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη σύνταξη του κατηγορητηρίου σε βάρος 20 ύποπτων.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Άχμεντ αλ Ασίρι, πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, και ο Σαούντ αλ Καχτάνι, άλλοτε κορυφαίος σύμβουλος του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατηγορούνται για την «υποκίνηση» δολοφονίας «εκ προμελέτης» και «από πρόθεση», που χαρακτηρίζεται «ειδεχθής».
Με βάση το κατηγορητήριο που θα απαγγελθεί, άλλα 18 πρόσωπα ενέχονται στη δολοφονία του Κασόγκι — πρώην αρθρογράφου της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post που είχε εγκατασταθεί στις ΗΠΑ — τον Οκτώβριο του 2018, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.























































