ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H εργοδοσία του Mega προχώρησε σε σειρά απολύσεων δημοσιογράφων από το δυναμικό της.
Οι απολύσεις τους έγιναν διαδοχικά την προηγούμενη εβδομάδα, την ώρα που οι εργαζόμενοι προσήλθαν κανονικά στην εργασία τους, όπου εκεί τους ανακοινώθηκε ότι πρέπει να περάσουν από το λογιστήριο.
Οι λόγοι της απόλυσης τους ήταν στο πλαίσιο των περικοπών όπως τους ενημέρωσαν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του Τ/Σ «MEGA», η οποία προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε σειρά απολύσεων.
Είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο τετράμηνο που ο Τ/Σ «MEGA» προχωρεί σε καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, με αφορμή τη στάση της εργοδοσίας, καλεί τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Σε μια εποχή, μάλιστα, που συζητείται το νομοσχέδιο για την παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και οι ιδιοκτήτες των Τ/Σ επιδιώκουν τον περιορισμό των θέσεων εργασίας ενώ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είναι υποστελεχωμένο είναι δυνατός ο έλεγχος των προϋποθέσεων προσωπικού των αδειοδοτημένων παρόχων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων με κάθε τρόπο.























































