Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντέψανε να μαλλιοτραβηχτούν στο “Όλα παίζουν”

Κοντέψανε να μαλλιοτραβηχτούν στο “Όλα παίζουν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του Alpha, “Όλα παίζουν”, κοντέψανε να πιαστούνε μαλλί με μαλλί!

Τα ευτράπελα επιβεβαιώνει η Μπέτυ Μαγγίρα, όταν σε βραδινή της έξοδο, σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, τη συνεργασία της με την Αλέκα Καμηλά, τον Γιώργο Λιανό και την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Δεν μαλλιοτραβηχτήκαμε ποτέ στην εκπομπή. Δεν μπορούσαμε να είμαστε με το καλημέρα σας φίλες, όπως καταλαβαίνετε. Απλά γνωριζόμασταν. Εκτός από την Αλέκα που ήμασταν φίλες, ούτε τον Γιώργο, ούτε την Κατερίνα ήξερα. Μέχρι να στηθεί ένα πράγμα –που δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ιδέα και ένα φορμάτ- και να βρούμε ο καθένας τον ρόλο του, υπήρχαν διαφωνίες, υπήρχαν εντάσεις. Τώρα δε συμβαίνει τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Εδώ, να θυμίσουμε ότι, η Κατερίνα Καινούργιου σε παλιότερη εκπομπή είχε αποχωρήσει το τελευταίο μισάωρο, και αυτό ήταν δείγμα του κλίματος που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr