Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρότεινε υποψήφιο στην προεδρική εκλογή

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρότεινε υποψήφιο στην προεδρική εκλογή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβασε δικό του υποψήφιο στην προεδρική εκλογή γιατί η διαδικασία προσφέρεται για να αλλάξει η κυβέρνηση.

Τόνισε ότι υπάρχει πραγματική δυσαρμονία ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα και τις πολιτικές που ακολουθούνται, αποσαφηνίζοντας πως η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχει σχέση με το πρόσωπο.

Σχολιάζοντας την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα, δηλαδή ότι η ελληνική οικονομία θα δεχθεί ανεπανόρθωτη βλάβη σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι ο κ. Στουρνάρας έκανε πολιτική εκτίμηση για την κατάσταση και πρόσθεσε πως αν είχε στοιχεία θα έπρεπε να είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όταν γινόταν η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

Αντιθέτως, σημείωσε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες όλα πήγαιναν άριστα.

Προσέθεσε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει η επιστροφή στις αγορές το συντομότερο δυνατόν, αλλά είπε ότι το μεγάλο πρόβλημα ειδικά την τελευταία δεκαετία είναι η κηδεμονία των αγορών επί της πολιτικής και της δημοκρατίας, κάτι που, όπως εκτίμησε, θα ανατραπεί με τους συσχετισμούς δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...