ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ρίσκο οι εκλογές” λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη

“Ρίσκο οι εκλογές” λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Επένδυση” η Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτηρίζει ρίσκο με απρόβλεπτες συνέπειες τις εκλογές αναφέροντας “είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν προσφυγή στις κάλπες. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκλογές στην παρούσα φάση σημαίνουν ένα τεράστιο ρίσκο για τη χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι είναι υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων να συνεννοηθούν για το καλό του τόπου λέγοντας “ανήκω στην κατηγορία μιας νέας γενιάς πολιτικών που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν υποχρέωση να συνεννοούνται για το καλό της πατρίδας”.

Αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ δηλώνει αρνητική και τονίζει «δεν με βρίσκει σύμφωνη το μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η άποψη μου είναι ότι το μέτρο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος. Δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο για τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και ευρύτερα για την ελληνική οικονομία”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Κυριακάτικη ανάρτηση-αυτοαποθέωση και έλλειψη αυτοκριτικής για την επταετία του

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 – Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...