Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εν αναμονή πορίσματος για την υπόθεση Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ

Εν αναμονή πορίσματος για την υπόθεση Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την ποινική πορεία που θα έχει η δικογραφία των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εφετείο, η έρευνα του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου φαίνεται πως περατώθηκε την Κυριακή, μετά τις συμπληρωματικές καταθέσεις που έλαβε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον καταγγέλοντα βουλευτή του κόμματος. Έτσι, εκτιμάται ότι, εκτός απροόπτου, πιθανότατα και εντός της Δευτέρας, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποτυπώσει με πορισματική αναφορά, που θα καταθέσει στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, την εκτίμησή του για την ποινική μεταχείριση που θα πρέπει να έχει η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, από το απόγευμα της Κυριακής, η Εισαγγελία είχε καταλήξει πως δεν απαιτείται άλλη δικαστική ενέργεια για τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς φαίνεται να είχε σχηματιστεί σαφής εικόνα για τα γεγονότα που συνέβησαν με τον βουλευτή Π. Χαϊκάλη. Για τον λόγο αυτό, δεν κρίθηκε απαραίτητο να ικανοποιηθεί το αίτημα που υποβλήθηκε από την πλευρά του βουλευτή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, θέμα που φέρεται να αξιολογήθηκε ήσσονος σημασίας.

Πηγές του Εφετείου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως δεν θα προσέδιδε άλλη διάσταση στην έρευνα, η αποκάλυψη του ποιος ειδοποίησε ποιον. Ωστόσο, η πλευρά του κ. Χαϊκάλη δια της συνηγόρου του κ. Τζούλη φαίνεται πως θα επανέλθει σήμερα στο αίτημά της καθώς προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει να κριθεί εκ νέου η άρση απορρήτου, αφού θεωρεί ότι είναι κρίσιμο θέμα για την υπόθεση και θα καταδείξει την αξιοπιστία των δύο εμπλεκομένων.

Κατά την εισαγγελική κρίση, επίσης, το οπτικοαστικό υλικό που προσκόμισε ο βουλευτής θεωρείται μη νόμιμο, κάτι που φέρεται να επισημάνθηκε εξαρχής στους καταγγέλλοντες. Ενδέχεται, μάλιστα, η Εισαγγελία να θεωρήσει πως η υπόθεση της καταγραφής και της επεξεργασίας του επίμαχου υλικού, πρέπει να ερευνηθεί ξεχωριστά.

Αν τα στοιχεία της υπόθεσης δεν οδηγούν σε ασφαλή εκτίμηση τον εισαγγελικό λειτουργό, η δικογραφία θα οδηγηθεί στο αρχείο ελλείψει ισχυρών ενδείξεων για τα καταγγελλόμενα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν ισχύει η προεδρική ασυλία του έκρινε Ομοσπονδιακό Εφετείο

Πρ. Παυλόπουλος: Ο Ερντογάν είναι τρομερά αναξιόπιστος – Αδιανόητη η απειλή του Casus Belli

Ο Ερντογάν έβαλε «φερετζέ» φίλου και είπε στη Σακελλαροπούλου «να κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Ρίσι Σούνακ: Νέα προσβολή σε Μητσοτάκη – Η απάντηση Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...