Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Πρωτοπριλιάτικο αστείο η συνεργασία ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Πρωτοπριλιάτικο αστείο η συνεργασία ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάθετος ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ μετά την ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση , ήταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα.

«Μην ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει και θα βρει κυβερνητικούς εταίρους ανάμεσα στα κόμματα που ταυτίζεται μαζί τους στη υπεράσπιση της στρατηγικής της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Και με την ευκαιρία, μιας και άκουσα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι το ΚΚΕ ίσως δώσει ανοχή σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι μάλλον βρίσκονται …εκτός τόπου και χρόνου. Παραμονές Πρωτοχρονιάς έχουμε και όχι Πρωταπριλιάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουστούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, καυτηρίασε το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική στιγμή «τα κόμματα αλλάζουν θέσεις από τη μια στιγμή στην άλλη, στελέχη αλλάζουν κομματική ταυτότητα, στριμώχνονται να πιάσουν στασίδι στα κυβερνητικά θεωρεία».

Ξεκαθάρισε δε ότι το ΚΚΕ θα συνεργαστεί μόνο με το λαό. «Με τους άλλους όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται ή ονομάζονται, έχουμε να πούμε ότι πλέον «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα». Γνωστά λαμόγια, που έφαγαν και ξαναέφαγαν, τώρα ντύνονται την προβιά του αριστερού, του συριζαίου, του προοδευτικού, του αντιμνημονιακού και βάλε. Μόνο και μόνο για να κάτσουν για άλλη μια φορά στο σβέρκο του λαού». Με αυτούς το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται.

Σε ότι αφορά τις διασδικασίες της εκλογής Προέδρου της Δημοκραστίας, ο κ. Κουστούμπας , σχολίασε:

«Είναι η πραγματική βρώμικη εικόνα ενός συστήματος που δεν φτιασιδώνεται, δεν γιατρεύεται, παρά μόνο ανατρέπεται. Γι αυτό και κοροϊδεύουν όσοι υποστηρίζουν ότι έχουν βρει το γιατροσόφι με τις θέσεις τους. Σε σχέση με τα καταγγελλόμενα, εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να διερευνηθούν. Αλλά, στο αν έχουν βάση τα όσα καταγγέλλονται, την απάντηση αναζητείστε την σ’ αυτούς που παίρνουν μέρος στα «τραπεζώματα» κομμάτων – βουλευτών- συστήματος- υπηρεσιών και βάλε, που παίρνουν μέρος στα κάθε λογής πολιτικά παζάρια και αλλάζουν θέσεις σαν τα πουκάμισα, έχουν καταντήσει γυρολόγοι της πολιτικής. Οι βουλευτές του ΚΚΕ, βρίσκονται μακριά και έξω από όλα αυτά.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...