Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Εικόνα ολικής καταστροφής αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Σαμαράς: Εικόνα ολικής καταστροφής αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εικόνα ολικής καταστροφής της χώρας παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει την χώρα.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την πρώτη προεκλογική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από την Λάρισα είναι το παρακάτω:

«Οι θεσμικές αποφάσεις των συνεδρίων τους λένε ότι δεν θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια, αυτά όμως οδηγούν σε χρεοκοπία. Και ακόμη περισσότερο λένε ότι θα κάνουν αναγκαστικό δανεισμό. Εμείς λέμε την αλήθεια. Αυτό είναι το όπλο μας η αλήθεια και η ευθύνη. Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσουν οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και το ΕΣΠΑ συνολικά κονδύλια για την επόμενη επταετία 43,5 δις ευρώ. Ο πρώτος που θα χάσει θα είναι ο αγρότης και η αγροτική περιφέρεια. Επίσης θα κινδυνεύσει και η ρευστότητα, θα λείψουν άμεσα 15 δις ευρώ μετά τον Μάρτιο. Θα τα χάσουμε γιατί όπως μας έχουν προειδοποιήσει όποιος δεν τηρεί τους όρους της ΕΕ δεν παίρνει χρήματα. Θα οδηγήσουν την χώρα σε πιστωτική ασφυξία. Αυτή είναι η αλήθεια και έχω υποχρέωση να την λέω».

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι αυτά που λέει δεν είναι κινδυνολογία όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε την επίθεση του προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «Δεν αναγνωρίζω στον κ. Τσίπρα το δικαίωμα να κερδοσκοπεί επάνω στον πόνο του ελληνικού λαού».

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και υποστήριξε ότι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί: «Από την Λάρισα ξεκινάμε την πορεία της νίκης η Ελλάδα θα νικήσει. Υπάρχει βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε. Ο αέρας νίκης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει, το κλίμα αλλάζει».

Μάλιστα, όπως συνηθίζει δεν παρέλειψε να υποσχεθεί εκ νέου ότι θα προβεί στην μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών, ενώ υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών.

Ειδική αναφορά έκανε, ο Αντώνης Σαμαράς και στην σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού λέγοντας ότι συνιστά «λαμπρή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλέξης Τσίπρας για αγρότες: «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»

Τα γυρίζει ο Ζελένσκι για τις εκλογές: «Η πίεση για εκλογές δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...