Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Καμία συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ – Θλιβερός ο Σαμαράς

Καμμένος: Καμία συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ – Θλιβερός ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργασθούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για τις «απειλές που ο Πρωθυπουργός ρίχνει για την πιθανή έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη».

Επίσης είπε πως «είναι θλιβερό να απειλεί πρωθυπουργός της χώρας, τους πολίτες με πιθανή έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ».

Σχολιάζοντας τα όσα λέγονται για μια πιθανή έξοδο από το ευρώ, είπε: «Λέω ξεκάθαρα στους Έλληνες ότι κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ».

Τόνισε δε ότι οι ΑΝΕΛ, σε καμία περίπτωση, δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, ενώ για το χρέος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία μπορούμε να απαιτήσουμε την ελάφρυνση του χρέους και με μονομερείς ενέργειες».

Απαντώντας σε ερώτηση τι στάση θα κρατήσει το κόμμα του αν η επομένη των εκλογών βρει νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι «σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξουν κόκκινες γραμμές» και πως «σε περίπτωση που προσπαθήσουν να αγγίξουν εθνικά θέματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με την Ορθοδοξία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση».

«Μπορούμε, όμως –θεωρώ-, όλοι οι Έλληνας να ενωθούμε, να αφήσαμε τα παλιά στο πλάι, να διασφαλίσαμε τις κόκκινες γραμμές μας και ο καθένας με σεβασμό στις θέσεις του άλλου να συνυπάρξουμε», προσέθεσε και επισήμανε ότι «θα επιδιώξουμε και θέλουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Ο κ. Καμμένος άσκησε κριτική και στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και στο Ποτάμι, καθώς και στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία σε μια κυβέρνηση με το Ποτάμι και υπογράμμισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργασθούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης και των μνημονίων.

Ακόμη ανέφερε ότι παρά τις απειλές και τις αποστασίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έριξαν την κυβέρνηση και αύριο θα είναι ρυθμιστές και εγγυητές λέγοντας ότι «μαζί μας θα είναι και άλλα κινήματα». Επανέλαβε δε ότι κανένα σπίτι δεν θα φθάσει στα χέρια τραπεζίτη, υπογραμμίζοντας ότι η πρώτη κατοικία θα προστατευτεί, ενώ αναφέρθηκε και σε τοπικά θέματα, που αφορούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή Παπασταύρου και Μπρατάκου από Μητσοτάκη: Καλή τύχη στους επόμενους

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...