ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Ταυτίζεστε με την αθλιότητα του Αρβανίτη

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Ταυτίζεστε με την αθλιότητα του Αρβανίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οξύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, εξ αιτίας το γεγονότος ότι δεν έχει ακόμη αποδοκιμάσει τις υβριστικές δηλώσεις εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, από τον διευθυντή του κομματικού του Ραδιοφώνου, Κώστα Αρβανίτη.

«Πέρασαν 24 ώρες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα αποδοκιμάσει τις ύβρεις και τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού που εκστόμισε ο Διευθυντής του κομματικού του Ραδιοφώνου Κώστα Αρβανίτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με το βούρκο και την αθλιότητα κάθε λεπτό που ο κ. Αρβανίτης παραμένει στη θέση του.

Η αστική δημοκρατία απαιτεί σεβασμό και πολιτικό πολιτισμό. Που απ’ ότι φαίνεται δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πρώην κρατικοδίαιτοι εκλεκτοί του!», επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Τραμπ μπλόκαρε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία – «Ψυχραίνουν» οι σχέσεις με Νετανιάχου, ενισχύεται ο άξονας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας

Εκλογές Ισραήλ: Ο Λίμπερμαν απορρίπτει συνασπισμό με αραβικό κόμμα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...